QUIXX

eredmények: 6
 • Karceltávolító paszta, készlet 2x25 g
  10138
  Főbb jellemzők Valószínűleg eltávolítja a karcolásokat a festékről Gyors és egyszerű használat TÜV tesztelve
 • Karceltávolító stift 12 ml, QUIXX
  10144
  Rendkívül mély és széles karcolások és kőforgácsok javítására alkalmas. Az alapja alatti felületre eljutó mély karcolások és kopások már nem csiszolhatók.
 • Karceltávolító paszta, akril, plexi felületre, 50…
  10140
  Eltávolítja a karcolásokat az akril- és plexiüveg felületekről. Akril- vagy plexiüveg felhasználásával számtalan, szinte napi rendszerességel használt tárgyat gyártanak belőlük. Sajnos ezek az anyagok viszont nagyon érzékenyek a karcolásokra. Gyors és egyszerű megoldást jelent a milliószor bevált QUIXX akril karcolás eltávolító!
 • Fényszóró felújító készlet, QUIXX
  10142
  Segítségével megszüntethetőek az elsárgult foltok, a matt felületek, a felületi karcolások. Használata után élvezhetjük a tökéletes fényforrás biztonságát. Tartós védőréteget képez. Rendszeres használata esetén a fényszóró ellenállóbbá válik a karcolásokkal és a mattulással szemben.
 • Fémpolírozó paszta 95 g, 3in1, QUIXX
  10063
  Tulajdonságok és előnyök: - tisztít, políroz és védelmet nyújt egyetlen lépésben - eltávolítja homályos foltosodást, oxidációt, korróziót, kátrányt, fékport és a kisebb szennyeződéseket, - nagy teljesítményű polírozó koncentrátum, amely professzionális eredményt biztosít. - hatékony védelem fém felületen - gyorsan és könnyen alkalmazható.
 • Gumiabroncs ápoló szett QUIXX
  10168
  A szürkült, fakult gumiabroncsok teljesen átalakulnak, a kezelést követően a gumiabroncs jobban néz ki, mint az új! Fekete speciális szín a hosszú távú selyemfényű megjelenéséhez. A BPT - Black Polymer Technology révén akár 6 hónapig is tartós. Gyorsan szárad, nem ragadós és nem vonzza a port. Ellenáll az autómosásnak, véd z UV sugárzás és a káros környezeti behatásokkal szemben.

A legjobb beszállító az Ön üzletébe

Veletek vagyunk 24/7, év 2013- tól, mink vagyunk a megfelelő választás az Ön üzlethez

több

Elfogadom

Az oldal cookie-kat használ.